Туристична страва Adventure Menu курка в соусі Тікка Масала з рисом басматі 181 г індійської кухні, яку завжди можете взяти з собою в похід або подорож.
Приготовлене за традиційним рецептом: курка маринується 24 години в суміші місцевих спецій і вершкового йогурту а потім готується на пару. Рісом басматі з куркумою змішується з нємного гострим вершковим соусом і приправляється свіжою кинзою.
Технічні характеристики:
- Склад: куряча грудка (30%), нарізані помідори (20%) (помідори, томатне пюре, лимонна кислота), рис басматі (16%), вершки (16%) , йогурт (10%) (молоко), цибуля, часник, масло вершкове, оливкова олія, сіль, імбир, гарам масалу, куркума, кмин, перець чилі, мелений коріандр, тростинний цукор, свіжий коріандр
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.